LinkToGroups

Hesabınızı Silin

Son güncelleme

Geçerli: 7 Ekim 2026

LinkToGroups hesabınızı ve ona bağlı kişisel verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz — ister bir e-posta adresiyle, ister Google ile, ister Telegram ile kaydolmuş olun, ister web sitesini, mobil uygulamaları veya Telegram Mini Uygulamamızdan birini kullanın.

Kendiniz silin

Giriş yapın, Hesap ayarlarını açın ve Hesabı sil seçeneğini seçin. Hesabınızın bir şifresi varsa, sizden şifre istenecektir, böylece sadece cihazınızı elinde bulunduran kimse bunu yapamaz. Silme işlemi hemen etkili olur: her cihazdan çıkış yaparsınız ve bir onay e-postası veya Telegram göndeririz.

Ya da bize sorun

Giriş yapamıyorsanız, bunun yerine bize sorun:

  • E-posta veya Google ile kaydolduysanız — [email protected] adresine hesabınızdaki e-posta adresinden "Hesabımı sil" konulu bir e-posta gönderin.
  • Telegram ile kaydolduysanız (hesapta e-posta yok) — Telegram'da LinkToGroups'u açın, bu sizi giriş yapar ve Hesap ayarlarından hesabı silin. Eğer bu mümkün değilse, önce hesap ayarlarınızda bir e-posta adresi ekleyin (size bunun sizin olduğunu onaylamak için bir kod göndeririz), ardından yukarıda belirtildiği gibi o adresten bize e-posta gönderin. Bu, talebin hesap sahibinden geldiğini ve sadece @kullanıcıadınızı bilen birinden gelmediğini bilmemizi sağlar.

Talebin alındığını birkaç iş günü içinde onaylarız ve silme işlemini 30 gün içinde tamamlarız. Eğer talebin hesap sahibinden geldiğini doğrulayamazsak, işlem yapmadan önce daha fazla bilgi isteyeceğiz.

Neleri siliyoruz

  • Profiliniz — görüntü adı, e-posta adresi, şifre, biyografi, web sitesi ve ülke.
  • Google veya Telegram hesabınıza olan bağlantı.
  • Rehberden kaldırılan listelemeleriniz ve kaydedilen listelemeleriniz.
  • Her cihazdaki oturum açma işlemleriniz ve hesabınıza giriş yapan cihazların bildirim kayıtları.

Neleri saklıyoruz ve neden

  • Ödeme ve cüzdan kayıtları — vergi ve muhasebe yasalarının gerektirdiği süre boyunca (şu anda altı yıla kadar) saklanır, ardından silinir.
  • Moderasyon kararları ve raporları kayıtları — dolandırıcılığı ve kötüye kullanımı önlemek veya hukuki talepleri kurmak, kullanmak veya savunmak için gerektiğinde sınırlı bir süre boyunca saklanır.
  • Toplu istatistikler — sizi tanımlamayan günlük listeleme görüntüleme sayıları gibi sayımlar.

Cüzdan bakiyesi. Hesabınızı silmek, kullanılmamış bir cüzdan bakiyesini otomatik olarak iade etmez. Eğer bir bakiyeniz varsa, silme işlemi gerçekleşmeden önce onay vermeniz istenecektir — bunu tartışmak istiyorsanız önce bizimle iletişime geçin.

Silme işlemi kalıcıdır. Silinen bir hesap geri yüklenemez. Daha sonra tekrar kaydolmakta özgürsünüz, ancak yeni, boş bir hesapla başlayacaksınız.

Diğer seçenekler

  • Sadece bildirimler — hesabınızı silmeden push bildirimlerini durdurmak için, uygulamanın ayarlarında veya cihaz ayarlarınızda kapatın.
  • Sadece Telegram mesajları — Telegram botumuzu engelleyin.
  • Google erişimi — LinkToGroups'un Google hesabınıza erişimini myaccount.google.com/permissions adresinden kaldırabilirsiniz. Bu, gelecekteki Google girişlerini durdurur; LinkToGroups hesabınızı silmez.

Verdiğimiz veriler ve haklarınız hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik Politikasını inceleyin.

Tüm politikalar